Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форд Таунус `72 купе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Форд Таунус `72 купе

Никакво отказване , просто лек застой покрай събирането на някои чаркове. Вече съм й подсигурил песакоструй на цялото купе. Проблема е , че търся свестен майстор за да ми доизправи тавана и някои други работи по ламалината. След това добър бояджия - напатил съм се от "майстори" много

Коментар

Браво! Пускай снимки от време на време След песъкоструя ,каква защита си предвидил на купето?
      https://www.facebook.com/JDMClassicsBG

Коментар

Това за защитата на купето е работа на бояджията. Говорих с един познат и ми изнесе цяла лекция за боядисването, подготовката за боя, китове, защита на метала и тн. Също така работи с по-скъпички материали на Сикенс и 3М. За голата ламарина ми казаха , че е важно с какво ще се запечата и наистина е така. Не ми се ще да избиват ръждички 3 месеца след боята, въпреки, че купето е в доста добро състояние.

Коментар

Първоначално публикуван от vessomitkov Преглед на мнение
          Това за защитата на купето е работа на бояджията. Говорих с един познат и ми изнесе цяла лекция за боядисването, подготовката за боя, китове, защита на метала и тн. Също така работи с по-скъпички материали на Сикенс и 3М. За голата ламарина ми казаха , че е важно с какво ще се запечата и наистина е така. Не ми се ще да избиват ръждички 3 месеца след боята, въпреки, че купето е в доста добро състояние.
          Голата ламарина я затвори с "Цинга" след 24 часа епоксиден грунд и после останлите неща.
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

След доста умуване по въпроса с кривия таван и ляв заден панел и професионалната консултация с Краси Рангелов, се наложи да намеря донор . Трябваше около ден чукане на глава в стената и доста късмет за да станат нещата. Сетих се за едно купе във Варна, което се продаваше преди 2 години и след разговор със собственика Станислав (притежаващ същата , реставрирана) вече припалвахме към Варна. Отне ни 14 часа за да отидем, натоварим и се върнем в София. Като цяло купето е позагнило, но все пак за донор става. Хромираните лайсни , които ми липсваха, както и доста други дреболии дойдоха с това купе, както и 2,3V6 моторче. Най-хубавото за мен е че тавана е без шибидах ). След тая екскурзия се прибрахме скапани, но важното е че проекта ще го бъде. Благодаря на Краси за съвета относно купето. Все пак важното е да стане като хората , а не гипсов макет. Ето някоя друга снимка на проблемната страна с тавана на първото купе, донорчето и красавеца на Станислав от Варна.

Коментар

Поздравления за усърдието!Колата наистина е много добра!Дано всичко завърши като на последните снимки!Красота!
              TLC 120 Prado
              Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0037.jpg
Прегледи:1
Размер:211.6 КБ
ID:5270164Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0403.jpg
Прегледи:1
Размер:119.0 КБ
ID:5270163

още две снимки на красавеца

Коментар

Ето снимки от чистката на купето. Не е трагичен случая, въпреки че дъното е останало някъде във Варна Наред е поставянето на преден мост, за да стъпи на гуми, за по-лесно местене и работа по нея. Зор ще е с ваденето на мотора от купето

следва...

Коментар

Колега донора да не беше над околовръстното (над цветния квартал във Варна) ... Там съм виждал такъв червен , в подобно състояние... Пускай снимки по процесите ,ще го бъде тоя Мустанг младши!

Коментар

Точно същия е

Коментар

Монтирането на предния мост замалко да пропадне. Причината беше, че нямам с какво да го откарам. Въпреки това го пробвахме в багажника на синия Таунус и той взе че се събра ^-^ . След като го откарахме останалата част стана бързо )

Коментар

Дойде време да съберем братчетата на едно място, където ще мога да свърша някои работи по тях. Преди да откараме Варненеца, трябваше да му сложа пружина отзад отдясно - незнайно защо липсваше и купето стоеше изкривено .

Тук вече е с пружина

Това което следва е да ги покрия

Коментар

Браво ,дръж ни в течение и не забравяй снимките Ако ти трябва табло или части по него : http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=90140

Коментар

Лятото отминава , а ние все още нямаме човек , който да се заеме с ремонта на купето. Колеги помагайте. Ако имате добър майстор или пък някой от вас се занимава с това , бих се запознал с удоволствие лично. Тук не говорим за изкърпване(дума , която ме влудява) ,а за подмяна на основни детайли по купето като таван, заден ляв панел и тн. ПОМАГАЙТЕ моля!

Коментар

Здрасти, ако желаеш правилно възстановяване с дългогодишна гаранция - обади ми се на 0886513079 - Димитър...
                                VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                                SXS-Restorations 0886513079
                                Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                                X